ukenru
moz-skaletska-ne-zalishala-novikh-sanzhar

МОЗ: Скалецька не залишала "Нових Санжар"

 • 33608 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Мініста охорони здоров’я України Зоряна Скалецька не залишала територію санаторію "Нові Санжари", де перебувають на обсервації евакуйовані з китайського Уханю громадяни України. Про це у п’ятницю на брифінгу в Києві заявив заступник Міністра охорони здоров’я України Дмитро Коваль, передає кореспондент УНН.

"Пані Скалецька не полишила місця обсервації. Вона знаходиться в цьому ж санаторії. Вона перебуває в окремому приміщенні, де є робочий кабінет, але вільно, і подовгу спілкується з нашими громадянами – якщо ви на зв’язку з ними, прохання щоб вони це підтвердили. Вона перебуває в Нових Санжарах", - сказав Коваль.

Зазначимо, громадяни України в обсервації, з якими контактує УНН, повідомили, що не бачили Скалецької і не спілкувались з нею.

В свою чергу заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, відповідаючи на питання журналістів щодо слів начальника медцентру Олександра Блінова про те, що Скалецька залишала базу, сказав: "Я думаю, він просто помилився".

"Пані Скалецька знаходиться на територію санаторію", - заявив він.

Нагадаємо, раніше начальник медцентру Олександр Блінов повідомив, що Скалецька покинула територію "Нових Санжар" у Полтавській області.

Як повідомляв УНН, літак із евакуйованими українцями з Уханю приземлився у Харкові. Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області.

Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Зі слів Прем’єр-міністра Олексія Гончарука, що прибув на місце подій через 12 годин після початку протестів, наразі ситуація у Нових Санжарах під контролем уряду.

Українські Національні Новини

Політика