ukenru
moz-nagolosiv-na-vazhlivosti-vidkrittya-toksikologichnoyi-shkoli-v-kiyevi

МОЗ наголосив на важливості відкриття Токсикологічної школи в Києві

 • 8372 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. В сьогоднішніх умовах, коли хіміндрустрія розвивається дуже швидко, необхідно оперативно під це підлаштуватися і бути напоготові, тому відкриття Токсикологічної школи є надзвичайно важливим в цьому контексті. Про це під час першого проведення Токсикологічної школи в Києві повідомила заступник Міністра охорони здоров'я з питань європейської інтеграції Оксана Сивак, передає кореспондент УНН.

"Ми спілкуємося з багатьма асоціаціями, часто буваємо на конференціях, де презентуються різні замовні фармакологічні лекції, а у вас не так. У вас дійсно зібралися професіонали, щоб отримати знання, вміння та поділитися з іншими. Тому на вашому прикладі я думаю, що ми відпрацюєму таку правильну модель, бо ви професіонали і можете вчити інших. Я, як заступник з євроінтеграції, можу сказати, що ви тут також попереду, поки ми гармонізуємо законодавство, ведемо перемовини з Євросоюзом, то тут вже на рівні професійних своїх організацій знайшли шлях до Європи і чітко до нього йдете. Тому вчить своїх колег, тому що хімічна індустрія розвивається так швидко, що нам треба максимально швидко під це підлаштовуватися, мати знання, щоб бути озброєними",- зазначила вона.

Нагадаємо, Токсикологічну школу з сучасною професійною підготовкою у відповідності до вимог Європейсього реєстру токсикологів сьогодні відкрили в столичному Інституті екогігієни і токсикології ім.Л.Медведя.

Українські Національні Новини

Суспільство