ukenru
mosiychukovi-zroblyat-sche-odnu-operatsiyu-cherez-dva-tizhni

Мосійчукові зроблять ще одну операцію через два тижні

 • 9368 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Лікарі зроблять другу операцію народному депутатові Ігорю Мосійчукові через два тижні. Про це повідомив сьогодні журналістам президент клініки "Борис" Михайло Радуцький, передає кореспондент УНН.

"На даний час ми вважаємо, що все має бути добре. Одна операція зроблена, іншу ми плануємо за два тижні. Бо ураження були внаслідок вибуху і це було не в стерильних умовах, і може бути інфекційне враження організму. Тому першу необхідну операцію ми зробили, зробили зовнішню фіксацію ушкоджених кісток, а другу треба буде обов’язково робити, щоб не втратити працездатність кінцівки. Але це ми будемо робити за два тижні", - наголосив він.

При цьому президент клініки запевнив, що наразі хворий почувається нормально, так як має почуватися людина після операції і вибуху.

"Загрози життю на даний час ми не бачимо. Життєво важливі функції не ушкоджені", - уточнив він.

За його словами, до операції Мосійчука були долучені всі найкращі фахівці, які є в Україні.

М.Радуцький також розповів, що на даний час Мосійчук перебуває у реанімації, до нього крім лікарів, нікого не пускають. Крім того, додав він, його охороняють співробітники спецслужб.

Нагадаємо, раніше у СБУ повідомили УНН, що внаслідок теракту у Києві загинули двоє людей.

Першим загиблим став охоронець депутата, 30-ти річний працівник поліції полку особливого призначення, загинув від отриманих поранень. Другий - перехожий, який, за словами нардепа О.Ляшка, був капітаном поліції.

Нагадаємо, 25 жовтня у Києві на нардепа І.Мосійчука скоїли замах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП