ukenru
morpikhi-vidtrenuvali-diyi-pri-visadtsi-vorozhogo-desantu-na-uzberezhzhi-azova

Морпіхи відтренували дії при висадці ворожого десанту на узбережжі Азова

 • 10638 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. На Одещині розпочалися навчання в одному з підрозділів морської піхоти. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Генерального штабу Збройних сил України.

"Відповідно до етапів підготовки та злагодження підрозділів в одному з підрозділів морської піхоти розпочались тактичні навчання", - повідомили у Генштабі.

За легендою навчань, морські піхотинці за підтримки артилерії і авіації ЗСУ знищили десант умовного противника, який намагався висадитися на узбережжі Азовського моря.

Під час навчань особовий склад відпрацьовував навички стабілізаційних дій, зокрема, пошук, виявлення, локалізацію, блокування та знищення підрозділів умовних незаконних збройних формувань у визначеному районі.

Також відпрацьовувались елементи висадки тактичного десанту та нанесення авіаударів по морських цілях за підтримки авіації, знищення умовного противника силами артилерії та проведення деблокуючих дій вздовж морського узбережжя.

Навчання проходили в умовах, що максимально наближені до бойових, а це вимагало від особового складу злагодження та високої підготовки. Проте незважаючи на всі труднощі, морські піхотинці в чергове підтвердили — вони готові до захисту територіальної цілісності нашої держави, вказали у Генштабі.

Нагадаємо, ЗСУ провели навчання з протиповітряної оборони.

Українські Національні Новини

Політика