ukenru
mon-zyasovuye-situatsiyu-schodo-praktiki-sumskikh-studentiv-v-okupovanomu-krimu

МОН з'ясовує ситуацію щодо практики сумських студентів в окупованому Криму

 • 10157 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Міністерство освіти і науки України з'ясовує ситуацію щодо практики студентів Сумського державного педагогічного університету ім. А. Макаренка в тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу МОН. 

"Міністерство освіти і науки України не підтримує проведення будь-якої навчальної діяльності українських студентів на тимчасово окупованих територіях України. Наразі МОН вивчає обставини та підстави, за яких студенти Сумського державного педагогічного університету ім. А. Макаренка були відправлені на практику на територію тимчасово окупованого Криму", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що лист з проханням надати роз'яснення з цього питання Міністерство вже направило до ректора вишу.

Відзначимо, раніше деякі ЗМІ повідомляли, що група студентів 1-3 курсів Сумського педагогічного університету ім. Макаренка з 27 квітня по 7 травня проходила практику на окупованому півострові. До окупованого Крим поїхали майбутні фахівці у туристичній галузі. За словами ректора вишу, на Сумщині немає маршрутів відповідної складності.

Нагадаємо, 14 травня починається реєстрація абітурієнтів, які цього року вступатимуть до магістратури за технологією ЗНО.

Українські Національні Новини

Суспільство