mon-gotuye-yedinu-elektronnu-osvitnyu-platformu-dlya-ditey-ta-vchiteliv

МОН готує Єдину електронну освітню платформу для дітей та вчителів

 • 32826 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Міністерство освіти і науки України готує Єдину електронну освітню платформу, яка вміщуватиме відеоуроки для всіх класів. Скористатися нею можна буде у разі пропуску уроку або для повторення чи вивчення теми. Про це розповів голова комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, передає УНН із посиланням на офіційний сайт політичної партії “Слуга народу”.

“Вже сьогодні Міністерство освіти і науки готує Єдину електронну освітню платформу, де будуть зібрані відеоуроки для всіх класів, вся програма. Це будуть ті уроки, які ми транслювали під час карантину, а також плануємо дознімати решту навчальної програми. Будь-хто і в будь-який момент зможе без проблем повторити або вивчити будь-яку тему – наприклад, у разі пропуску уроку через хворобу”, - наголосив Бабак.

За його словами, скористатися онлайн-платформою зможе і вчитель, який прийшов на заміну в клас.

“Окрім того, МОН вже працює над системою електронного щоденника, де буде інформація про всі успіхи учня у відкритому для дитини та батьків доступі”, - додав Бабак.

Нагадаємо, як повідомили в МОН, школярі обов’язково повернуться до класів, як тільки це дозволить епідеміологічна ситуація, однак елементи дистанційного навчання залишаться у системі освіти.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі