molodu-paru-vryatuvali-pislya-202-godini-pid-zavalami-na-pivdni-turechchini

Молоду пару врятували після 202 годин під завалами на півдні Туреччини

 • 931784 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Молоду пару дістали з-під уламків після того, як вони пробули під ними 202 години після подвійних землетрусів на півдні Туреччини минулого тижня. Про це пише Anadolu, інформує УНН.

Деталі

Мухаррем та його дружина Хідайєт Полат були врятовані в провінції Кахраманмараш після того, як рятувальники почули їхні голоси з-під завалів.

Пара була доставлена до найближчої лікарні для надання медичної допомоги.

Мухаррем, який зараз перебуває під наглядом лікарів, розповів Anadolu, що двоє їхніх дітей загинули під завалами і що вони щосили намагалися зберегти життя своїй 6-місячній дитині.

«Ми нічого не їли під завалами. Я тільки знайшов трохи вазеліну, і ми трохи його з'їли. Я не знав, чи це завдасть якоїсь шкоди», - сказав Полат.

«У нас народився 6-місячний син Мухаммет Алпарслан, молока у дружини вже не було, тож я намагався годувати його своєю слиною. На п'ятий день під завалами Мухаммет не витримав, я перевірив його пульс, послухав його серце і я зрозумів, що він помер вранці», - сказав він.

Говорячи про моменти, коли на сьомий день він знаходив під завалами воду, що тане від снігу, Мухаррем сказав: «При першому землетрусі підлога була закрита, але при другому землетрусі вона відкрилася. Я зрозумів це лише на 7-й день. Це було єдине місце, куди надходило повітря, було багато пилу, і він покривав нам роти та обличчя».

«Цього ж дня я зателефонував дружині: «Хідаєт, дивись, там щось є. Я торкнувся його, цегла була вологою. Я показав їй, але вона мені не повірила. Я копав без угаву, і снігова вода пішла. Аллах помилував нас», - додав він.

Наголосивши, що вони ніколи не втрачали своєї віри, Полат сказав, що групи могли дістатися до них день чи два тому, але завали над ними завадили їм зробити це швидше.

На відео розбір завалів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Берлусконі виправдали у справі про хабарництво

     • 528812 переглядiв