ukenru
molodiki-u-kamuflyazhi-zakhopili-ofis-u-rivnomu

Молодики у камуфляжі захопили офіс у Рівному

 • 17686 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. У Рівному група чоловіків у камуфляжі силою відібрала ключі у охоронця і захопила офісне приміщення. Про це повідомляє прес-служба поліції області, передає УНН.

Правоохоронці встановили, що вісім чоловіків у камуфляжній формі ввірвались в офісне приміщення, право на власність щодо якого наразі вирішується у суді. В ході переговорів з поліцією вони покинули будівлю. Чоловіки представились мешканцями Хмельницької та Рівненської областей та вказали, що представляють охоронну фірму. Під час огляду автівок, на яких прибули зловмисники, поліцейські вилучили зброю та боєприпаси.

Крім того, до місця події підійшли ще близько 10 осіб, які повідомили, що працюватимуть у вказаному офісному приміщенні. Правоохоронці пояснили їм, що проводяться слідчі дії, відтак вхід заборонений.

Група чоловіків, у руках яких були металічні труби, почали конфліктувати. Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили газові балончики, ножі та молотки.

Наразі за фактом самоуправства слідчі розпочали досудове розслідування за ст. 356 Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють обставини, зокрема й всіх осіб, причетних до злочину та організацій, які вони представляють. За результатами першочергових слідчих дій прийматиметься остаточне рішення щодо кваліфікації події.

Як повідомляв УНН, у Київській області намагалися захопити аграрний кооператив.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП