ukenru
mogilov-ya-buv-gotoviy-dopovisti-nalivaychenku-ta-avakovu-situatsiyu-u-krimu-ale-voni-ne-zvertalisya

Могильов: я був готовий доповісти Наливайченку та Авакову ситуацію у Криму, але вони не зверталися

 • 11536 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Я готовий був доповісти голові СБУ Валентину Наливайченку та очільнику МВС Арсену Авакову про ситуацію на півострові наприкінці лютого 2014 року, коли вони прибули до Криму, але ті, з незрозумілих причин, до мене не зверталися. Про це екс-голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов повідомив на допиті в якості свідка в Оболонському районному суді Києва, який розглядає кримінальне провадження про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича, передає кореспондент УНН.

“Коли до Криму приїжджали Наливайченко та Аваков, вони зі мною не зустрічалися, хоча повинні б були — я б, як представник влади, розповів що, де та як”, — сказав Могильов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович сказав, що через небезпеку життю йому треба їхати з Києва

Також він зазначив, що його звільнення з посади голови Ради міністрів Криму було незаконним, оскільки Рада мала би “для формальності та вигляду легітимності” спочатку заслухати звіт уряду про його діяльність.

Як повідомляв УНН, 24 січня суд продовжив розгляд справи щодо держзради Віктора Януковича.

На цьому засіданні допитали як свідків голову ВР Андрія Парубія, екс-голову Ради міністрів АР Крим Анатолія Могильова та радника постійного представника України в ООН Дмитра Кушнерука.

Українські Національні Новини

Політика