modi-vidvidav-viden-obhovoryvshy-z-avstriiskym-kantslerom-viinu-rf-v-ukraini

Моді відвідав Відень, обговоривши з австрійським канцлером війну рф в Україні

 • 18865 переглядiв

Прем'єр-міністр Індії Моді обговорив з канцлером Австрії Нехаммером шляхи припинення війни росії проти України під час свого візиту до Відня.

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді під час візиту до Відня обговорив з канцлером Карлом Нехаммером шляхи до припинення війни рф проти України. Пише УНН з посиланням на агенцію ORF та Der Standard.

Деталі

Прем'єр-міністр Нарендра Моді прибув до Відня з москви з дводенним візитом, приєднавшись до вечері, організованої канцлером Австрії Карлом Нехаммером.

Виходячи зі спільних заяв для преси, можна зробити висновок, що агресія рф проти України була великою темою зустрічі. Глава уряду Індії повторив своє, викладене в Москві формулювання про те, що "зараз не епоха війни".

Моді знову не засудив російський напад, "оскільки Індія намагається знайти баланс між Заходом і РФ", пишуть ЗМІ.

Країні в Азії потрібні обидва полюси - наприклад, щоб заявити про себе в протистоянні з Китаєм. Той факт, що Моді ще раз повторив у Європі свої слова про те, що зараз "не епоха війни", показує, що Делі серйозно налаштований домагатися прихильності Заходу.

- пише Der Standard.

Карл Нехаммер запропонував Австрію - як "частину ЄС", але "не частину військового альянсу" - як партнера і місце для діалогу, щоб покласти край російській агресивній війні проти України, зазначає ORF.

"Война не решает проблем": Моди призвал Путина к "миру через диалог"09.07.2024, 17:35

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Київ та область насувається гроза

     • 29955 переглядiв