ukenru
mobi-zayaviv-scho-tsru-prosilo-yogo-publikuvati-chutki-pro-zvyazki-trampa-z-rf

Мобі заявив, що ЦРУ просило його публікувати чутки про зв'язки Трампа з РФ

 • 19894 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Американський виконавець Річард Мелвілл Холл, відомий як Мобі, заявив, що Центральне розвідувальне управління США просило його публікувати в своїх соціальних мережах чутки про зв'язок президента Америки Дональда Трампа з РФ. Про це повідомляє Pitchfork, передає УНН.

Відзначено, що Мобі заявив про це в інтерв'ю журналісту Кайлу Мередіту з музичної радіостанції WFPK.

Музикант сказав, що близько року тому зустрічався зі своїми друзями, якы нібито працюють в розвідувальних службах США. За його словами, колишні і діючі співробітники ЦРУ були дуже занепокоєні у зв'язку з публікацією в США так званого досьє на Д.Трампа, в якому наводилися твердження про наявність у Москви компромату на Д.Трампа. Вони нібито вважали, що ці звинувачення є обґрунтованими. Мобі пояснив, що такої ж думки дотримується і він сам.

"Вони передали мені деяку інформацію. Вони сказали: "Послухай, у тебе більше підписників у соціальних мережах, ніж у будь-якого з нас, ти не міг би опублікувати якісь з цих речей... Просто розмістити їх?" - цитує видання слова Мобі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адвокат президента США Дональда Трампа в 2016 році заплатив 130 тисяч доларів порноактрисі Стефані Кліффорд за мовчання про можливий зв'язок з Д.Трампом.

Українські Національні Новини

Новини Світу