mkhp-proponuye-bezkoshtovni-perekusi-dlya-pratsivnikiv-ekstrenikh-sluzhb

МХП пропонує безкоштовні перекуси для працівників екстрених служб

 • 327430 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Працівники екстрених служб можуть безкоштовно перекусити у мережах магазинів “М’ясомаркет” та Döner Market від МХП. Про це повідомили у пресслужбі компанії, передає УНН

Цитата

“Цей тиждень почався для українців непросто. Проте наш народ як завжди — міцний та незламний. Працівники ДСНС, поліція та військові роблять усе можливе, щоб максимально швидко нормалізувати життя в столиці. Ми ж подбаємо про те, щоб вони могли перекусити смачною шаурмою чи піцою з кавою - у київських Döner Market та “М‘ясомаркет”, - йдеться у повідомленні.

Деталі

У Döner Market пропозиція діятиме 11 жовтня. Працівники поліції, ДСНС та військові, пред’явивши посвідчення, можуть отримати безкоштовну шаурму з куркою. А в “М’ясомаркетах” з 11 по 14 жовтня включно – гарячу каву та шматок піци на вибір. Обидві пропозиції діють у мережах Києва.

Нагадаємо

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих регіонів домовилися з компанією МХП про поставки м’яса на звільнені території Харківської області, аби забезпечити тамтешніх жителів їжею. 

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетна атака триває: ворожу ракету збито біля Запоріжжя

     • 127625 переглядiв

    Над Дніпропетровщиною збили чотири ворожі ракети

     • 89869 переглядiв

    Мер Кременчука повідомив про пуск ракет з білорусі

     • 132328 переглядiв

    У Кривому Розі збили ворожу ракету

     • 129097 переглядiв

    ППО на Одещині збила вже три ракети - голова ОВА

     • 128618 переглядiв