mkhp-priyednavsya-do-stvorennya-mizhnarodnogo-konsortsiumu-smart-storage-grid

МХП приєднався до створення міжнародного консорціуму "Smart Storage Grid"

 • 1215152 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Компанія МХП стала одним з підписантів угоди про створення міжнародного консорціуму «Smart Storage Grid». Про це повідомляє пресслужба МХП, передає УНН.

Деталі

Презентація проекту та підписання угоди відбулося у Лондоні. Документ передбачає старт індустріальних проектів в Україні у сфері технологій накопичення енергії та створення інноваційних систем розподілу електроенергії від децентралізованої зеленої генерації.

Участь в підписанні угоди взяли провідні компанії в даній сфері з США, Великої Британії та України, зокрема:

- MSP Technology Ltd (Great Britain)
- fifthVOLT GmbH (Austria, EU )
- EPC Corporation (USA)
- МХП Еко Енерджи (Ukraine)
- Вольтаж Груп (Ukraine).

Україну на заході представив директор департаменту енергоінновацій та енергоефективності МХП Олександр Домбровський.

«Технології систем накопичення енергії значно сприятимуть енергетичній стійкості України та допоможуть балансуванню роботи енергосистеми у пікові години споживання. Ці технології вже набули значного поширення у світі, та будуть відігравати критично важливу роль в енергетиці України», - прокоментував він.

Довідка

МХП - міжнародна компанія у сфері харчових, агротехнологій та ритейлу зі штаб-квартирою в Києві та виробничими потужностями в Україні та на Балканах (Perutnina Ptuj Group). Дочірні підприємства МХП працюють у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ, країнах Балканського півострову та інших країнах ЄС. Станом на 2021 рік компанія МХП посідає 8 місце у переліку Forbes 100 найбільших приватних компаній України.

Виробничі потужності МХП охоплюють 12 областей України. Земельний банк становить 360 000 га, з них під вирощування сільськогосподарських культур - 353 000 га. Важливою складовою агровиробництва МХП є цифровізація та застосування інновацій.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    У Львові 25 червня буде перекрита центральна частина міста 

     • 1241558 переглядiв

    З початку року на водоймах загинуло 30 дітей - ДСНС

     • 677278 переглядiв

    МХП стала підписантом Ukraine Business Compact 2023

     • 1174971 переглядiв