ukenru
mkhp-peredav-ukrayinskim-desantnikam-na-peredovu-instrumenti

МХП передав українським десантникам на передову інструменти

 • 128671 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Волонтери благодійного фонду "МХП-Громаді" передали українським десантникам 10 бензопил та 10 мотокіс, передає УНН з посиланням на Facebook нардепа Миколи Кучера.

Цитата

"Десантники облаштовують територію, і за допомогою звернулися до волонтерів Благодійного фонду "МХП-Громаді" та нардепа Миколи Кучера. І вже до десантників виїхали інструменти: 10 бензопил та 10 мотокіс вже у військовій частині", - йдеться у повідомленні.

На прохання військових вдається оперативно реагувати завдяки злагодженій роботі фонду "МХП-Громаді" та громадської організації "Соціальний центр МХП", - коментує Кучер.

"Щотижня передаємо продукцію для різних волонтерських організацій та військових частин. Дякуємо нашим захисникам. Разом до перемоги!" – додав він.

Раніше завдяки тісній співпраці громадської організацій Fundacja Rozwoju Regionów та Фонду "МХП-Громаді" в Україну вдалося перевезти понад 350 тонн картоплі.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство