mkhp-gromadi-rozigraye-10-knig-memuariv-adi-rogovtsevoyi-do-dnya-narodzhennya-aktorki

«МХП-Громаді» розіграє 10 книг-мемуарів Ади Роговцевої до Дня народження акторки

 • 946761 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. В неділю, 16 липня, українська акторка театру та кіно, членкиня Наглядової Ради благодійного фонду «МХП-Громаді», амбасадорка Національного туру «Кіно заради Перемоги!» Ада Роговцева святкуватиме свій День народження. На честь свята «МХП-Громаді» підготував розіграш книг-мемуарів Роговцевої, передає УНН із посиланням на пресслужбу благодійного фонду.

Цитата

«Напередодні свята ми розіграємо 10 екземплярів оновленого видання її книги-мемуарів «Свідоцтво про життя» серед вас, дорогі друзі. Книги, яку наша команда рекомендує усім українцям, як надихаючий дороговказ у складних ситуаціях», - йдеться у повідомленні.

Щоб взяти участь у розіграші, потрібно відповісти в коментарях до допису на запитання: завдяки яким творчим роботам ви познайомилися з Адою Роговцевою?

«А в день народження нашої любої пані Ади ми визначимо переможців серед дописувачів і оголосимо результати!», - пообіцяли в «МХП-Громаді».

Довідка

«МХП-Громаді» - український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія - комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    У Японії вибухнула ракета під час випробування

     • 124394 переглядiв

    Одеська область закупила ще 28 шкільних автобусів для дітей

     • 1324979 переглядiв