ukenru
mizhnarodniy-sposterigach-na-psevdoreferendumi-do-viyni-meshkala-v-rf-gayday

"Міжнародний спостерігач" на псевдореферендумі до війни проживала в рф – Гайдай

 • 225869 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. "Міжнародний спостерігач" на псевдореферендумі у захопленій частині Луганської області до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну проживала у країні-агресорі. Про це у Telegram повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

"Навіть так званий "референдум" провести без кричущих порушень окупанти не в змозі. Так, міжнародний "незалежний" спостерігач із Нідерландів в коментарі зізналася, що до початку російського вторгнення мешкала на рф", – зазначив Гайдай.

Деталі

За словами голови ОВА, щоб підвищити явку на псевдореферендумі у Новопскові по домівках ходять по два військових на людину. Проте, як повідомив Гайдай, серед жителів Луганщини є ті, хто "не будуть спостерігати мовчки за свавіллям і розмінювати життя рідних на новеньку "ладу". Майже в кожній громаді регіону зазнали руйнувань склади з боєприпасами та місця скупчення військ рф.

Очільник ОВА також повідомив, що російські окупанти у Луганській області почали мобілізувати лікарів у межах  "часткової мобілізації", яку оголосив диктатор володимир путін 21 вересня.

Нагадаємо

25 вересня Сергій Гайдай повідомив, що у Луганській області загорілася "виборча дільниця" для голосування на псевдореферендумі, а ще вибухнуло щонайменше два ворожі склади.

Українські Національні Новини

Суспільство