ukenru
mizhnarodni-sposterigachi-pokazali-vibori-v-ukrayini

Міжнародні спостерігачі показали вибори в Україні

 • 10640 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Міжнародні спостерігачі показали у фотографіях, як проходять президентські вибори в Україні і як вони здійснюють спостереження за ними. Світлинами вони поділилися у Twitter, повідомляє УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори президента: найважливіше (трансляція)

"Місія зі спостереження за виборами БДІПЛ на дні виборів в Україні. Сьогодні ми всі проводимо спостереження. Веду бесіду з головою ДВК. Вся команда БДІПЛ по всій країні бажає всім українцям успішних виборів. Здається, що погода сприяє! Не забувайте: голосуйте!", - відзначив голова місії БДІПЛ зі спостереження за виборами в Україні Пітер Тейлер.

ODIHR EOM in #Ukraine Election day!! #UkraineElections #UkraineElections2019 We all observe today. Here discussing with a PEC chair. The entire ODIHR team around the country wishes all Ukrainians a successful election. Seems that the weather is cooperating! Don't forget: vote! pic.twitter.com/PghE4MqKtk

— Peter Tejler (@PeterTejler) 31 березня 2019 р.

Посольство Німеччини у Києві оприлюднило світлини своїх спостерігачів, підписавши їх словами: "Спостереження за виборами. Співробітники посольства Німеччини сьогодні також в дорозі, в Києві та інших містах, частково з нашими французькими і польськими друзями. За чесні, прозорі і мирні вибори!".

Спостереження за виборами. Співробітники Посольства Німеччини сьогодні також в дорозі, в Києві та інших містах, частково з нашими французькими і польськими друзями. За чесні, прозорі і мирні вибори! pic.twitter.com/kYKtTN0gCl

— Посольство Німеччини (@GermanyinUA) 31 марта 2019 г.

"Наша делегація Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) в Україні сьогодні вранці проводила спостереження на чотирьох виборчих дільницях. Поки що все спокійно і упорядковано", - вказала посол Великої Британії у Києві Джудіт Гоф.

Our @ifesukraine delegation has observed 4 polling stations this morning. So far, all calm and orderly. Voters turning out in numbers in the spring sunshine. #UkraineElections pic.twitter.com/e26XF23Hoa

— Judith Gough (@JudithGoughFCO) 31 марта 2019 г.

"Делегація ГУАМ бере участь у спостереженні за виборами Президента України", - повідомили у секретаріаті організації, прикріпивши відповідне фото.

The delegation of #ODEDGUAM takes part in the observation of the election of the President of Ukraine
pic.twitter.com/IxqjC2t2Ob

— GUAMSecretariat (@GUAMSecretariat) 31 марта 2019 г.

Місія спостереження за виборами КАНАДЕМ повідомила, що "короткотермінові спостерігачі місії Канади проводять спостереження за голосуванням виборців за місцем перебування в місті Суми".

#MissionCanada2019 STOs observing homebound voting in #Sumy #ElectionDay pic.twitter.com/PaMVOLaVFA

— MISSION CANADA (@CANADEM_UKR2019) 31 березня 2019 р.

Last preparations for election day in DEC 205 #MissionCanada2019 #CANADEM #elections pic.twitter.com/up9TES57AB

— MISSION CANADA (@CANADEM_UKR2019) 30 березня 2019 р.

Голова канадської місії Ллойд Аксуорті спостерігає за виборами у Києві.

HoM The Honorable Lloyd Axworthy DHoM Olya Odynska-Grod observe polling in #Kyiv #ElectionDay #MissionCanada2019 pic.twitter.com/wLrkTJIBHN

— MISSION CANADA (@CANADEM_UKR2019) 31 березня 2019 р.

"Команда посольства (Швеції - ред.) на шляху до спостереження за президентськими виборами в Україні сьогодні разом з 70 іншими шведськими спостерігачами в різних міжнародних місіях", - відзначив зранку посол Швеції в Україні Мартін Хагстрьом.

Embassy team on the road to observe #Ukraine’s presidential elections today, together with some 70 other Swedish observers in different international missions. Precincts open at 08.00 and close at 20.00. pic.twitter.com/ZktNMjlYwb

— Martin Hagstrom (@AmbHagstrom) 31 березня 2019 р.

"Слов'янськ та його понад 100 тисяч жителів не голосували на виборах президента у 2014 році, тому що місто було захоплене протягом 3 місяців силами під російським керівництвом під командуванням Стрєлкова/Гіркіна. Звільнений у липні 14-го. Сцени сьогоднішнього плюралістичного демократичного голосування контрастують з темними днями", - відзначив посол Канади в Україні Роман Ващук.

#Sloviansk and its 100K+ inhabitants did not vote in 2014 Pres elections, because city was seized for 3 months by RU-led forces commanded by Strelkiv/Girkin. Liberated in July ‘14. Scenes of pluralist democratic voting today offer up a contrast to those dark days. https://t.co/kJaAYsYOzO

— Roman Waschuk (@WaschukCanUA) 31 березня 2019 р.

Нагадаємо, 25 березня ЦВК завершила процес реєстрації офіційних спостерігачів на чергових виборах Президента України. Всього зареєстровано 2 344 офіційних спостерігачів.

Вибори президента України проходять в неділю, 31 березня 2019 року. Виборчі дільниці відкрились о 8:00 та закриються о 20:00.

Станом на 12:00 до поліції надійшло 284 заяви про пов'язані з виборами порушення, відкрито три провадження.

Українські Національні Новини

Політика