ukenru
mitropolit-epifaniy-oprilyudniv-paskhalne-poslannya-do-ukrayintsiv

Митрополит Епіфаній оприлюднив Пасхальне послання до українців

 • 19839 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Предстоятель Української Православної Церкви (ПЦУ) Митрополит Київський і всієї України Епіфаній привітав українців з Великодніми святами. Про це повідомляє прес-служба Київської митрополії Української Православної Церкви (ПЦУ), передає УНН.

"Дорогі брати і сестри! Розділяючи з Вами великодню радість, я вітаю всіх Вас зі світлим Воскресінням Христовим, зі спасительною Пасхою Господньою! Вітаю зі святом Главу Української держави Петра Порошенка, Верховну Раду України, Український уряд. З відчуттям особливої вдячності спрямовую наші спільні вітання українським воїнам, які зі зброєю в руках мужньо протистоять агресору та захищають мир", - сказав Епіфаній.

Він надіслав молитовні побажання тим, хто святкує Великдень в умовах окупації, за гратами полону чи несправедливого ув’язнення.

"Ми просимо в Господа захисту, миру і свободи для кожного з Вас", - додав Епіфаній.

Митрополит Епіфаній також привітав зі світлим Христовим Воскресінням всіх православних християн України – як помісної Української Православної Церкви, так і тих, хто дотепер ще не має єдності з нею.

"Наші серця і братня любов відкриті до всіх Вас, хто бажає блага Церкві та Україні. І ми віримо, що як Господь благословив буття помісної Церкви українського народу, так благословить і звершить єднання навколо престолу Київського всіх православних України", - сказав Епіфаній.

Нагадаємо, Митрополит Епіфаній освятив паски для воїнів на передовій

Українські Національні Новини

Політика