ukenru
mitnu-sluzhbu-ofitsiyno-zareyestruvali

Митну службу офіційно зареєстрували

 • 9925 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Новостворена Державна митна служба України отримала реєстрацію як юридична особа в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських організацій. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Міністерства фінансів України.

"Державна митна служба України зареєстрована! Сьогодні ДМС отримала реєстрацію як юридична особа в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських організацій на основі документів, поданих головою ДМС Максимом Нефьодовим", - йдеться в повідомленні.

Так, служба отримала код ЄДРПОУ 43115923, що розташована за адресою: вул. Дегтярівська, 11г, у м. Києві.

"Через те, що конкурс на керівника ДМС тривалий час був заблокований, процес створення ДМС розпочався пізніше, ніж податкової, тому всі процеси тепер потребуватимуть прискорення.

Наступними етапами у побудові нової митниці стануть затвердження структури та штатного розпису Служби, створення територіальних органів ДМС, переведення працівників, не менше 30%, із ДФС в нову Службу. Після цього Кабмін зможе прийняти розпорядження про покладання обов'язків від Державної фіскальної служби на ДМС", - зазначили у Мінфіні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нефьодов розповів про плани реформування митниці

Нагадаємо, новопризначений голова Державної митної служби України (ДМС) Максим Нефьодов від 15 липня приступив до обов'язків керівника митної служби.

5 липня його було призначено главою Державної митної служби.

Українські Національні Новини

Політика