misyats-spriyaye-vdalomu-zavershennyu-sprav-goroskop-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku-na-10-16-lipnya

Місяць сприяє вдалому завершенню справ: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 - 16 липня

 • 1090215 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Цього тижня на багатьох можуть чекати конфлікти і нервозність, але загалом, період сприятливий для вдалого завершення розпочатих раніше справ. Про те що чекає на представників усіх знаків Зодіаку ексклюзивно для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

Цитата

"Того тижня Місяць буде неповноцінним і це хороший період для закінчення будь-яких справ. Марс перейде з вогняного знака Лева в земний знак Діви і ми всі відчуємо більше спокою. А Меркурій перейде з емоційного знака Рака в знак Лева і для нас багато питань проясняться. Постарайтеся зараз зробити великі покупки, проводити ремонтні роботи, косметологічні процедури, оскільки з 23 липня до 4 вересня Венера ввійде у своє ретроградне положення, і час для цього стане несприятливим.

У гороскопі України транзити Венери принесуть велику матеріальну підтримку. А транзити Марса - великий успіх у воєнних перемогах", - розповіла астролог.

ОВНИ
Цей тиждень дасть можливість вирішити всі ваші сімейні питання. Розберіться в проблемах, які накопичилися в домі й у стосунках із рідними. Проведіть більше часу із сім'єю, відвідайте батьків, доробите ремонт, зробіть ті покупки для дому, які давно відкладали. Удача в питаннях купівлі-продажу нерухомості триває. Чудовий час для повернення на батьківщину. Вівторок для вас складний і дуже емоційний день.

ТЕЛЬЦІ
Цей тиждень буде для вас насиченим різними подіями. Важливо тверезо оцінити ситуацію, що склалася, і обдумано приймати рішення. Ваша активність приведе вас до успіху. Чудовий період для набуття нових знань, складання іспитів. На вихідних вам варто відпочити і краще відмовитися від поїздок і важливих справ.

БЛИЗНЮКИ
Удача цього тижня на вас чекає в усіх ділових питаннях. Продовжуйте активно збільшувати свої заробітки, розширювати свій бізнес, розвивати свій професіоналізм. Але на вихідних відкладіть усі свої справи і якісно відпочиньте. На початку тижня уникайте суперечок і конфліктів.

РАКИ
Максимально приділіть собі час. Перегляньте свої цілі, а також зверніть увагу на те, як ви розпоряджаєтеся своїм часом. Крім роботи й турботи про всіх, чи є час у вас на відпочинок і розваги, хобі та саморозвиток. У ваших справах цей період буде дуже напружений - не варто брати все на себе. На початку тижня уникайте конфліктів, на вихідних у вас може бути погане самопочуття, тому постарайтеся гарненько відпочити.

ЛЕВИ
Цього тижня вам варто спокійно просувати всі ваші справи. Можливі далекі поїздки і вигідні ділові відносини з іноземцями. Робота в колективі принесе більше успіху, ніж ви будете брати все на себе. Зараз усе ваше таємне може стати явним, що принесе вам чимало клопоту. Тому, не варто зараз ділиться особистим з оточенням.

ДІВИ
Цього тижня вам, як і раніше, варто розраховувати тільки на самих себе, ретельно контролювати всі процеси. Хоч усі ваші справи можуть іти дуже добре, але труднощів вистачатиме. На початку тижня уникайте конфліктів, особливо у своєму робочому колективі, а наприкінці тижня варто відмовитися від ухвалення важливих рішень і відпочити.

ТЕРЕЗИ
Цього тижня у вас буде успіх на роботі та у власному бізнесі. Усі ваші справи вимагатимуть від вас невідкладних рішень. Але вам варто у всіх питаннях зберігати спокій і ухвалювати будь-які рішення з урахуванням здорового глузду. На початку тижня може виникнути конфлікт із вашим керівництвом. Постарайтеся якісно відпочивати у вільний від роботи час, щоб відновити себе і свої сили.

СКОРПІОНИ
Цього тижня вам необхідно приділити час навчанню і саморозвитку. Гарний час для складання іспитів. Також чудово вирішаться всі юридичні питання, прекрасно піде робота з іноземцями. У понеділок і вівторок будьте обережні в далеких поїздках. Ставтеся уважно до правил і законів тієї держави, де ви зараз проживаєте, інакше можуть виникнути проблеми.

СТРЕЛЬЦІ
Активний період для вас триває. Цього тижня від вас негайно вимагатимуть вирішення безлічі невідкладних питань. Ви зможете успішно просунути всі свої справи. На початку тижня уникайте конфліктів, інакше ви не зможете нічого вирішити, а на вихідних вам варто відмовитися від масових заходів і ризикових видів спорту.

КОЗЕРОГИ
Цього тижня вам складно буде зберігати спокій через постійні претензії оточення, особливо ваших партнерів. Тут можна виграти тільки вашою дипломатією і тверезим розумом. У цей період вам добре закінчувати розпочаті справи. Також зараз ви зможете зустріти старих знайомих, яких ви давно не бачили.

ВОДОЛІЇ
Цей тиждень вимагатиме від вас великої активності, особливо в роботі, де ви можете досягти чималих успіхів. Вам можуть надмірно нав'язувати почуття провини і обов'язку. Для Водоліїв це занадто велике випробування і до кінця тижня ви можете відчути втому і занепад сил. Постарайтеся якісно відпочивати у вільний від роботи час і займайтеся питаннями свого здоров'я.

РИБИ
Гарний період для відпочинку і відновлення своїх сил триває. Але гострі питання з вашими дітьми й коханими виводитимуть вас зі спокою. Любовні пристрасті можуть розпалюватися протягом усього тижня. Добре вам зараз бути фізично активними. Але уникайте перенапруження та екстремальних видів спорту.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Китай запустив у космос новий тестовий супутник

     • 376451 переглядiв