mista-sela-ta-vyrobnytstva-zabezpecheni-enerhiieiu-popry-vsi-sproby-rf-znyshchyty-enerhetyku-zelenskyi

Міста, села та виробництва забезпечені енергією попри всі спроби рф знищити енергетику – Зеленський

 • 25931 переглядiв

Президент України Зеленський підтвердив, що, незважаючи на спроби росії зруйнувати енергетичний сектор, міста, села та промисловість України залишаються забезпеченими енергією цієї зими. Він визнав стійкість енергетичної системи і подякував енергетикам за їхню відданість справі.

Минає перший місяць зими, а міста й села, виробництва забезпечені енергією – попри всі спроби росії знищити українську енергетику. Про це заявив Президент Володимир Зеленський, виступаючи перед працівниками енергетичної галузі, передає кореспондент УНН.

Уже минає перший місяць зими, а наші міста й села, наші виробництва забезпечені енергією – попри всі спроби росії знищити нашу енергетику. Стійкість системи збережено. За рік зроблено дуже багато для захисту критичних, енергетичних об'єктів по всій країні, навіть у найбільш складних районах поблизу лінії фронту та у прикордонні з рф. Зберегти енергетику в таких умовах, у такому протистоянні – це справді подвиг

- сказав Зеленський.

Він подякував кожному колективу, кожній компанії, кожному працівнику й працівниці української енергетичної галузі за відмінну роботу заради України.

Доповнення

Міністр енергетики України Герман Галущенко заявляв, що у разі сильних морозів в Україні блекаути не прогнозуються. Вплинути на відключення світла можуть обстріли та стихійне лихо.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Газі загинуло вже понад 20 тисяч палестинців - WP

     • 23948 переглядiв