ukenru
misiya-obsye-na-mostu-v-stanitsi-luganskiy-posliznuvsya-ta-vpav-pensioner

Місія ОБСЄ: на мосту в Станиці Луганській послизнувся та впав пенсіонер

 • 10071 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. На дерев'яному трапі в Станиці Луганській, перетинаючи лінію зіткнення літній чоловік послизнувся та впав, внаслідок чого він сам не постраждав, проте частина дерев'яних поручнів зламалась, передає УНН з посиланням на прес-службу СММ ОБСЄ.

"Місія здійснювала моніторинг ситуації, в якій опинилося цивільне населення, яке перетинає лінію зіткнення через міст у Станиці Луганській. 6 грудня, перебуваючи на дерев'яному трапі, що з'єднує зруйновані частини моста, команда СММ бачила, як чоловік (віком приблизно 65 років) послизнувся та впав, однак не зазнав видимих травм і не потребував медичної допомоги. Частина поручнів трапу зламалася в ході цього інциденту. 7 грудня спостерігачі бачили, що зламані секції поручнів були забиті дошками", - зазначили спостерігачі.

Нагадаємо, ще 8 вересня спостерігачі ОБСЄ констатували незадовільний стан дерев'яних конструкцій пішоходного мосту Станиці Луганській.

Як повідомляв УНН, 6 жовтня спецпредставник ОБСЄ у Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на сході України Мартін Сайдік висловив сподівання, що міст у Станиці Луганській відновлять до кінця року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП