ukenru
minyust-ssha-vvazhaye-publikatsiyu-povnogo-dopovidi-myullera-peredchasnoyu-i-zayvoyu

Мін'юст США вважає публікацію повного доповіді Мюллера передчасною і зайвою

 • 10310 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Мін'юст США відхилив вимогу конгресменів-демократів надати повний текст доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера за підсумками розслідування щодо втручання Росії в американські вибори в 2016 році. Про це в п'ятницю повідомляє Reuters з посиланням на заяву прес-секретаря відомства Керрі Кьюпек, передає УНН.

"Порядок конгресмена Надлера (глави юридичного комітету Палати представників Конгресу США, демократа від штату Нью-Йорк Джерролд Надлера) передчасний і зайвий. Міністерство продовжить роботу з Конгресом з розгляду його законних запитів відповідно до законодавства і довгостроковими інтересами виконавчої влади", - цитує агентство Кьюпек.

Нагадаємо, раніше в п'ятницю Надлер направив до Міністерства юстиції США повістку з вимогою надати законодавцям повний текст доповіді Мюллера без будь-яких виключених з нього частин до 1 травня.

Зокрема, міждународний інформаційний портал Wikileaks закликав американський Мін'юст опублікувати повну версію звіту спецпрокурора США Роберта Мюллера

Як повідомляв УНН, Генпрокурор США Вільям Барр і його заступник Рід Розенстайн провели в четвер прес-конференцію перед оприлюдненням доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера за підсумками розслідування, присвяченого російському втручанню в президентські вибори 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доповідь Мюллера: Янукович подарував Манафорту банку ікри за 40 тисяч доларів

Зокрема, у своєму розслідуванні спецпрокурор США Роберт Мюллер з’ясував, що екс-керівник передвиборчого штабу Дональда Трампа та колишній радник Віктора Януковича — Пол Манафорт обговорював план автономії на Донбасі на чолі з екс-президентом України.

Українські Національні Новини

Політика