ukenru
minuvannya-u-kharkovi-mayzhe-piv-sotni-lyudey-evakuyuvali-vibukhivku-ne-znayshli

"Мінування" у Харкові: майже пів сотні людей евакуювали, вибухівку не знайшли

 • 14063 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. У Харкові поліція перевірила інформацію про мінування кількох будівель у Київському районі - евакуювали майже 50 людей, вибухівки не знайшли, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби ГУ НП у Харківській області.

Цитата

"Поліцейські обстежили 3132 кв. метри установ та прилеглої території, евакуювали 47 осіб. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили", - йдеться у повідомленні поліції.

Деталі

Повідомлення про те, що в чотирьох адмінбудівлях по вулиці Шевченка закладена вибухівка надійшло на спецлінію «102» 22 січня о 14:00.

За адресами виїжджала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області.

Інформація зареєстрована у Єдиному обліку заяв і повідомлень Харківського районного управління поліції № 1. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України. Також вживаються заходи, спрямовані на встановлення особи, причетної до неправдивого повідомлення.

Нагадаємо, на тижні кілька хвиль "мінувань" прокотились Одесою. Так, 15 січня до поліції надійшло повідомлення про загрозу вибуху у 185-ти дошкільних дитячих закладах Одеси.

А 13 січня в Одесі "замінували" 26 дитсадків, будівлю суду та обласної прокуратури.

20 січня правоохоронці отримали нове повідомлення - "186 дитячих садочків та учбово-виховальних комплексів заміновані". Перевірки тривала цілий день - вибухівку не знайшли.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП