ukenru
minuvannya-mostu-metro-u-stolitsi-vvedeno-spetsoperatsiyu-rukh-na-mostu-perekrito

Мінування мосту Метро: у столиці введено спецоперацію, рух на мосту перекрито

 • 11852 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. На столичному мосту Метро, про замінування якого повідомили сьогодні, працюють правоохоронці під керівництвом очільника столичної поліції Андрія Крищенка, у столиці введено спеціальну поліцейську операцію, рух на мосту перекрито. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у місті Києві.

"Поліція Києва перевіряє інформацію щодо замінування мосту Метро. На місці події працюють правоохоронці та встановлюють усі обставини“, — сказано у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні о 13:41 до столичної поліції по спецлінії 102 зателефонував невідомий з погрозою підірвати міст Метро.

На місці події перебуває слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь, вибухотехніки, кінологи та представники інших профільних служб під керівництвом очільника столичної поліції Андрія Крищенка, вказали у відомстві.

"У столиці введено спеціальну поліцейську операцію. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини анонімного повідомлення. Наразі рух усіх видів транспорту та пішоходів на мосту Метро перекрито", — додається у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві міст Метро перекрито через повідомлення про замінування

Як повідомлялося в УНН, за інформацією очевидців, на мосту стоїть чоловік з пакетом, з якого стирчить дріт, ймовірно, підведений до пульта у нього в руці.

Через мінування змінене курсування потягів у метро

УНН веде пряму трансляцію з місця події на сторінці у соціальній мережі. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП