ukenru
minuloyi-dobi-u-zoni-ato-odin-viyskovosluzhbovets-zsu-otrimav-boyove-travmuvannya

Минулої доби у зоні АТО один військовослужбовець ЗСУ отримав бойове травмування

 • 66488 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Протягом минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” два рази порушили режим тиші. Внаслідок обстрілів жоден наш військовослужбовець не загинув і не був поранений; під час проведення інженерних робіт отримав бойове травмування один військовослужбовець. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” продовжують зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят та обстрілювати із забороненого Мінськими домовленостями озброєння позиції Збройних Сил України.

"Незважаючи на взаємне дотримання режиму припинення вогню впродовж усього вчорашнього дня, російсько-окупаційні війська, за темної пори доби, все ж таки вдались до підступної провокації та здійснили обстріл позицій Збройних Сил України. На Луганському напрямку ворог вів вогонь з 82-мм мінометів по наших опорних пунктах поблизу Щастя. Також з міномету калібру 120-мм були обстріляні позиції у районі населеного пункту Луганське", - йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Загалом, минулої доби, сепаратистські угрупування 2 рази порушив режим тиші. В обох випадках українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Водночас, під час проведення інженерних робіт на Донецькому напрямку отримав бойове травмування один військовослужбовець Збройних Сил України. Його оперативно було доставлено до військового госпіталю та надано необхідну медичну допомогу. Життю українського воїна ніщо не загрожує. Військові медики характеризують стан його здоров’я як задовільний.

Нагадаємо, 18 січня протягом доби у зоні проведення антитерористичної операції бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 7 разів порушили режим тиші. Внаслідок обстрілів загинуло троє військовослужбовців ЗСУ, ще п’ятеро зазнали бойових травмувань.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП