ukenru
minulogo-roku-v-ukrayini-viyavili-ponad-300-faktiv-torgivli-lyudmi

Минулого року в Україні виявили понад 300 фактів торгівлі людьми

 • 21930 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. За минулий рік в Україні було виявлено 306 фактів торгівлі людьми, серед яких більшість стосується трудової експлуатації. Про це заявив під час обговорень держзобов’язань про ліквідацію всіх форм дискримінації жінок представник департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Національної поліції України Олег Рикун, передає кореспондент УНН.

"В минулому році Нацполіцією виявлено 306 фактів торгівлі людьми. Переважна більшість цих фактів стосується трудової експлуатації - це 135 фактів, 112 фактів сексуальної експлуатації", - наголосив Рикун.

За його словами, на сьогоднішній день кількість фактів сексуальної експлуатації в Україні не зменшується.

"Фактів сексуальної експлуатації за 18 років, які я працюю в підрозділі боротьби з торгівлею людьми, ситуація не покращується з року в рік взагалі", - наголосив Рикун.

Також він зазначив, що люди стали більш обізнаними і звертаються до правоохоронних органів з заявою, що стали жертвою торгівлі людьми.

Нагадаємо, оперативники Нацполіції блокували транснаціональний канал торгівлі людьми. Організатори морем переплавляли мігрантів з Туреччини до Греції та Італії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП