ukenru
mintsifri-z-proon-pidpisali-memorandum-pro-spivpratsyu

Мінцифри з ПРООН підписали Меморандум про співпрацю

 • 11056 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. У четвер відбулось підписання меморандуму між Міністерством цифрової трансформації України та ПРООН в Україні. Документ підписали очільник Мінцифри Михайло Федорів та Постійна представниця ПРООН в Україні Дафіна Ґерчева, передає кореспондент УНН.

"У нас сьогодні важлива подія, яка має дві мети. По-перше, ми підпишемо меморандум ПРООН та Міністерства цифрової трансформації, а також представимо створений серіал з приводу безпеки персональних даних. Хотіла би подякувати пану міністру за ту співпрацю, яка у нас вже налагоджена та має гарні результати, і хотіла б також висловити захоплення тим результатом, який у вас уже є щодо розробки національної стратегії з розробки цифрової трансформації України", - зазначила Ґерчева.

З її слів, ця стратегія базується на принципі "Держава в смартфоні" та повністю відповідає принципам, які підтримує ПРООН.

Після вступних слів Ґерчева і Федорів підписали меморандум.

Як повідомляв УНН, у День захисту дітей дружина президента Олена Зеленська та голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Лотта Сільвандер підписали Меморандум про взаєморозуміння.

Українські Національні Новини

Політика