ukenru
minsk-ne-zabezpechuye-deokupatsiyi-donbasu-ale-alternativi-yomu-nemaye-turchinov

"Мінськ" не забезпечує деокупації Донбасу, але альтернативи йому немає - Турчинов

 • 7627 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. На сьогодні мінські перемовини не забезпечують конкретного результату деокупації Донбасу, але їм немає альтернативи. Про це сьогодні сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов під час IX Національного експертного форуму у Києві, передає УНН.

“Головне, що "Мінськ" не забезпечує конкретного результату деокупації українських територій. Але є інша проблема, що альтернативи мінським переговорам сьогодні також не існує. Це єдиний майданчик, де відбувається розмова без зброї між українською та російською стороною”, — наголосив Турчинов.

Він додав, що проблема "Мінська" полягає в одному — небажанні президента РФ Путіна іти з України, а, навпаки, посилювати дестабілізаційні фактори.

Як повідомляв УНН, О.Турчинов заявив, що Генеральний штаб збройних сил Російської Федерації змінив тактику ведення війни на Донбасі. Зараз корпуси з російськими військовими фактично виконують функцію, аналогічну тій, яку виконували штрафбати під час Другої світової війни.

Українські Національні Новини

Політика