ukenru
minreintegratsiyi-povidomilo-scho-u-predstavnika-luganska-v-tkg-deynego-ye-rosiyskiy-pasport

Мінреінтеграції повідомило, що у "представника Луганська" в ТКГ Дейнего є російський паспорт

 • 7824 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. На засіданні ТКГ українська сторона оприлюднила докази наявності російського громадянства у запрошеного Росією "представника Луганська" Владислава Дейнего. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

"14 травня 2020 року на засіданні ТКГ українською стороною були оприлюднені докази наявності російського громадянства у запрошеного Росією "представника Луганська" Владислава Дейнего. 18 травня наявність російського громадянства визнала запрошена Росією "представник Донецька" Наталія Никонорова", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Наталя Никонорова повідомила про наявність громадянства РФ у інших так званих запрошених Росією на засідання ТКГ "представників Донецька і Луганська".

"21 травня українські дипломати під час засідання Постійної ради ОБСЄ оприлюднили докази наявності громадянства РФ у "очільника" окупаційної адміністрації на ТОТ ДО Дениса Пушиліна. Ці факти неодмінно будуть використані у рамках судових процесів проти держави-окупанта", - повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, очільник української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кучма закликав Президента зняти з нього повноваження.

Українські Національні Новини

Політика