ukenru
minoboroni-rosiya-rozmistila-u-chornomu-mori-do-20-krilatikh-raket

Міноборони: росія розмістила у Чорному морі до 20 крилатих ракет

 • 90914 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. У Чорному морі перебуває три носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр". Їх потенційний сумарний ракетний залп – до 20 ракет. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН з посиланням на Медіа Центрі "Україна".

Мотузяник зазначив, що кораблі чф в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжують завдавати ракетні удари по території України, ведуть розвідку та надають вогневу підтримку на приморському напрямку.

Цитата

"В акваторії Чорного моря наразі перебуває три носії КРМБ типу “Калібр”. Їх сумарний ракетний залп становить до 20 ракет", - сказав він.

Мотузяник додав, що ворог продовжує наносити авіаційні удари по Маріуполю. Основні зусилля окупантів зосереджено на блокуванні наших підрозділів в районі заводу “Азовсталь”. Також проводиться перекидання частини російських військ на Попаснянський і Новопавлівський напрямки.

"росія блокує гуманітарні вантажі в Маріуполь. Поки не спостерігається активних штурмових дій та атак на завод "Азовсталь", противник обстрілює завод артилерією та забороненим озброєнням. Але поки там ситуація незмінна", - сказав речник Міноборони.

Доповнення

27 квітня повідомлялося, що у Чорному морі перебувало чотири носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр". Їх потенційний сумарний ракетний залп був до 28 ракет.

Українські Національні Новини

Суспільство