minoboroni-rf-zvernulosya-do-vagnerivtsiv-garantuyut-bezpeku-tim-khto-zdastsya

Міноборони рф звернулося до «вагнерівців»: гарантують безпеку тим, хто здасться

 • 1395677 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Міністерство оборони росії опублікувало звернення до бійців штурмових загонів «чвк «вагнер» і закликало не брати участь у злочинній авантюрі пригожина, повідомляє УНН.

Цитата

«Вас обманом втягнули у злочинну авантюру Пригожина та участь у збройному заколоті. Багато ваших товаришів із кількох загонів уже усвідомили свою помилку, звернувшись по допомогу в забезпеченні можливості безпечно повернутися в пункти постійної дислокації. Така допомога з нашого боку всім бійцям і командирам, які звернулися, вже надана.
Просимо проявити розсудливість і швидше вийти на зв'язок із представниками Міноборони Росії або правоохоронних органів. Ми гарантуємо всім безпеку», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо

євгеній пригожин оголосив про похід у глиб рф, після того як міноборони рф, нібито завдали удару по тилових групах «вагнера». Наразі бійці чвк вже перебувають у Ростові-на-Дону. Цілком ймовірно, найманцям вдалося взяти під свій контроль кілька адміністративних будівель, зокрема, будівлю штабу південного військового округу рф. Пригожин вимагає зустрічі з міністром оборони шойгу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Донеччина: росіяни вбили дві людини та ще двох поранили

     • 556106 переглядiв

    Найближчим часом путін виступить зі зверненням

     • 1564508 переглядiв

    Ворожа атака на Київ: троє загинули, врятували 22 людей

     • 2421974 переглядiв