minoboroni-rf-rozirvalo-kontrakt-z-kompaniyeyu-prigozhina-yaka-postachala-kharchuvannya-u-viyskovi-chastini

Міноборони рф розірвало контракт з компанією Пригожина, яка постачала харчування у військові частини

 • 730932 переглядiв

Співробітників холдингу зараз звільняють без вихідної допомоги.

"Конкорд" - частина бізнес-імперії Євгена Пригожина. До холдингу входять десятки юридичних осіб. Він займався постачанням харчування до шкіл, об'єктів соціальної інфраструктури, і зокрема в російські військові частини та госпіталі.

За даними "Осторожно, новости", АТ "Военторг" після закінчення збройного заколоту ПВК "Вагнер" розірвало контракт із "Конкордом". Очікувалося, що холдинг зможе перейти до нового власника, проте вчора співробітникам повідомили, що їх звільнять. Керівництво зажадало, щоб співробітники знищили документацію компанії.

Раніше президент росії володимир путін заявив, що "Конкорд" за рік заробив на держконтрактах на постачання харчування в армію 86 мільярдів рублів.

Після збройного бунту ПВК "Вагнер" 23-24 червня компанії, пов'язані із засновником ПВК Євгеном Пригожиним, почали масово закриватися. 30 червня було оголошено про розпуск медіахолдингу "Патріот", що належав Пригожину.

Сам Євген Пригожин закриття своїх активів не коментував. Імовірно, він перебуває в Білорусі. Подальша доля ПВК "Вагнер" невідома.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В «лнр» підвищують показник виявлення шпигунів – ЛОВА

     • 569755 переглядiв

    Окупанти обстріляли Харківську область, є поранені

     • 764615 переглядiв

    Китай накрили аномальні зливи, тисячі людей евакуювали

     • 830304 переглядiв