ukenru
minoboroni-osnovna-meta-voroga-otochiti-viyska-v-zoni-oos-i-vstanoviti-povniy-kontrol-nad-troma-oblastyami

Міноборони: основна мета ворога – оточити війська в зоні ООС і встановити повний контроль над трьома областями

 • 101643 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Основна мета ворога – спробувати оточити угруповання Об’єднаних сил, встановити повний контроль над Донецькою, Луганською та Херсонською областями та забезпечити стійкість сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

Деталі

"Агресор веде інтенсивний вогневий вплив тактичними ракетами, комплексами та авіацією вздовж усієї лінії бойового зіткнення та в глибині оборони наших військ, зокрема у Донецькому операційному районі та на Слов’янському напрямку", – повідомив Мотузяник.

Він підкреслив, що ворог продовжує також завдавати удари по території нашої держави крилатими ракетами морського базування типу "Калібр". У готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебуває два носія КРМБ, де сумарний залп – до 16 ракет.

"Кораблі чф в акваторіях Чорного і Азовського морів продовжують виконувати завдання з ізоляції району ведення бойових дій та ведуть розвідку на приморському напрямку", – зазначив Мотузяник.

Нагадаємо

Російські окупанти не припиняють обстрілювати прикордонні райони Чернігівської області з території рф. Вночі під ворожу атаку потрапили села Грем'яч та Нововасилівка.

Українські Національні Новини

Суспільство