ukenru
minoboroni-okupanti-v-ordlo-namagayutsya-diskredituvati-zakon-pro-reintegratsiyu-donbasu

Міноборони: окупанти в ОРДЛО намагаються дискредитувати закон про реінтеграцію Донбасу

 • 9201 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Окупаційна російська влада на непідконтрольній уряду території Донбасу розгорнула активну інформаційну пропагандистську кампанію щодо закону України про реінтеграцію Донбасу. Про це з посиланням на дані української розвідки під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, на окремих територіях Донецької і Луганської областей окупаційна російська влада розгорнула активну інформаційну кампанію з метою підвищення мобілізаційного потенціалу за рахунок місцевого населення. У своїй пропагандистській діяльності окупанти намагаються нав’язати місцевому населенню думку про антинародну спрямованість закону України про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях", - повідомив речник МОУ.

Зокрема, за його словами, здійснюється залякування місцевого населення нібито фізичним знищенням населення Донбасу українською владою. Інформаційні заходи окупантів супроводжуються регулярними повідомленнями про переміщення техніки ЗСУ для нібито подальшого проведення наступальних дій, повідомив він.

"Вказані заходи агресора призводять до зворотної реакції населення, яка полягає у посиленні бажання виїхати з тимчасово окупованих територій та ухилення від проходження так званої служби у лавах окупаційних військ", - зазначив Д.Гуцуляк.

Як повідомляв УНН, 18 січня Верховна Рада ухвалила законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Українські Національні Новини

Політика