ukenru
minoboroni-ne-zbirayetsya-vidminyati-postanovu-pro-sproschennya-postachannya-ozbroyennya-zsu

Міноборони не збирається відміняти постанову про спрощення постачання озброєння ЗСУ

 • 10824 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Міністерство оборони України не веде роботу щодо скасування постанови Кабінету міністрів України від 25 лютого 2015 року №345 щодо спрощення порядку постачання озброєння та боєприпасів Збройним силам України, іншим військовим формуванням, зокрема, під час особливого періоду. Про це йдеться у поширеній у середу заяві пресслужби Міноборони, передає УНН.

"Інформація про наміри Міністерства оборони України скасувати постанову уряду від 25 лютого 2015 року №345 не відповідає дійсності. Оборонне відомство зацікавлене у сталому забезпеченні Збройних сил України новітніми зразками озброєння та військової техніки", - вказали в Міноборони.

Як повідомили в оборонному відомстві, "з метою формування спільного бачення зазначеного процесу проводяться наради та зустрічі із залученням представників вітчизняного оборонно-промислового комплексу - як приватного, так і державного сектору".

"У взаємодії з центральними органами виконавчої влади триває удосконалення нормативно-правової бази, яка регламентує діяльність у сфері постачання до ЗСУ новітніх зразків озброєння та військової техніки. Ця робота ведеться з урахуванням досвіду бойових дій, отриманого у минулі роки. Ми зацікавлені в інноваціях та якнайшвидшому впровадженні нових технологій та розраховуємо на підтримку вітчизняних розробників та виробників", - додали у Міноборони.

Нагадаємо, контррозвідка СБУ блокувала контрабанду військових засобів ураження в Україну.

Українські Національні Новини

Політика