ukenru
minoboroni-kanadi-ne-bachit-u-rf-zagrozu

Міноборони Канади не бачить у РФ загрозу

 • 12018 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Уряд Канади не бачить у Російській Федерації неминучої загрози, але вважає, що блок НАТО повинен уважно стежити за військовою діяльністю Москви. Про це в середу заявив канадський міністр оборони Хардж Сінгх Саджан під час зустрічі зі своїм латвійським колегою Раймондсом Берґманісом в Оттаві, передає УНН з посиланням на ТАРС.

“Під час зустрічі міністр Саджан підтвердив, що Канада не вважає Росію неминучою небезпекою для НАТО. При цьому Оттава вважає, що альянс повинен уважно стежити за військовою діяльністю РФ”, — йдеться в повідомленні канадського міноборони, яке надійшло в представництво ТАРС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти попередили про збільшення ризику війни США з Росією та Китаєм

Відзначається, що глави оборонних відомств також обговорили питання канадсько-латвійського військового співробітництва та навчання канадськими інструкторами військовослужбовців армії Латвії. Саджан і Раймондс Берґманіс торкнулися і тему майбутньої зустрічі лідерів НАТО, яка відбудеться в липні в Брюсселі.

Як раніше повідомляв УНН, РФ і КНР є на даному етапі суперниками Сполучених Штатів Америки, які кидають виклик американським інтересам, економіці і цінностям, стверджував президент Дональд Трамп, виступаючи у вівторок зі своїм першим щорічним посланням до Конгресу США “Про становище країни”.

Українські Національні Новини

Новини Світу