ministr-oboroni-velikoyi-britaniyi-vidvidav-ukrayinskikh-viyskovikh-yaki-navchayutsya-na-challenger-2

Міністр оборони Великої Британії відвідав українських військових, які навчаються на Challenger 2

 • 1263093 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес відвідав українських військових, які на південному заході Англії продовжують опановувати британські танки Challenger 2. Про це інформує УНН, посилаючись на сайт уряду Сполученого Королівства.

Цитата

"Це надзвичайно надихає – бути свідком того, як українські солдати навчаються на британських танках Challenger 2. Їхня стійкість і рішучість досягти успіху у звільненні своєї країни є потужним сигналом для росії. Українці продовжуватимуть воювати, а Велика Британія разом із нашими союзниками не похитнеться. Ми продовжуватимемо надавати можливості, необхідні для підтримки України", - заявив Воллес.

Деталі

Міністр оборони відвідав місце навчання учора, 22 лютого, щоб зустрітися з британськими інструкторами та українськими солдатами. Протягом кількох тижнів досвідчені українські військові навчаються ефективно керувати танками в бойових умовах.

Зазначається, що Сполучене Королівство було першою державою, яка надала Україні сучасні західні основні бойові танки , і відкрила шлях іншим країнам пожертвувати власне озброєння цього типу. Цей візит відбувся після того, як прем’єр-міністр країни Ріші Сунак поширив пропозицію Великобританії про військовий вишкіл для України, включивши в неї пілотів і морських піхотинців. 

Нагадаємо

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що Великобританія почала "розігрівати" свої виробничі лінії, щоб замінити зброю, що відправляється Україні та збільшити виробництво артилерійських снарядів.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Вступ-2023: замість ЗНО буде мультитест - міністр

     • 6021647 переглядiв

    У Криму транслювали звернення Буданова: зламали радіо

     • 2493506 переглядiв