ukenru
ministr-oboroni-velikoyi-britaniyi-putin-z-yogo-otochennyam-vidobrazhayut-fashizm-ta-tiraniyu-nimetskikh-natsistiv

Міністр оборони Великої Британії: путін з його оточенням відображають фашизм та тиранію німецьких нацистів

 • 228572 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Через вторгнення рф в Україну президент росії володимир путін та його внутрішнє політичне оточення відображають фашизм і тиранію нацистської Німеччини. Про це заявить міністр оборони Великої Британії Бен Воллес у понеділок, 9 травня, коли у москві відбуватиметься масштабний військовий парад. Уривки з його майбутньої промови публікує Telegraph, пише УНН.

Деталі

У своїй промові Воллес звинуватить путіна у “викраденні історії” та образі пам’яті загиблих радянських військ на щорічному параді до Дня Перемоги.

“Через вторгнення в Україну путін, його найближче оточення та генерали тепер відображають фашизм і тиранію 70-річної давнини, повторюючи помилки тоталітарних режимів минулого століття”, - наголосить він.

Під час виступу в Національному музеї армії міністр оборони також звинувачуватиме вищих офіцерів армії рф у некомпетентності.

“Зазначмо абсурдність російських генералів – блискучих у доглянутому парадному уніформі та обтяжених численними медалями – у тому, що вони повністю причетні до викрадання путіним гордої історії їхніх предків, які захищалися від безжального вторгнення; давали відсіч фашизму; жертвували собою заради вищої мети”, — скаже Воллес.

Крім того, він зауважить, що відповіддю на військові невдачі в Україні стала “ганебна демонстрація самозбереження, подвоєння невдач, гніву, нечесності та пошуком цапа відбувайла”.

“Усі професійні солдати мають бути вражені поведінкою російської армії”, — додасть міністр оборони: “Вони не тільки причетні до незаконного вторгнення та воєнних злочинів, але і їхня верхівка зазнала невдачі у своїх власних рядах у такій мірі, що вони повинні бути передані до військового суду”.

Раніше

У Києві посол Великої Британії в Україні вшанувала пам'ять українців, які загинули внаслідок вторгнення рф.

Українські Національні Новини

Політика