ukenru
ministr-oboroni-ukrayini-vidvidav-shkolu-pidgotovki-serzhantiv-u-misti-kodzhori-gruziya

Міністр оборони України відвідав Школу підготовки сержантів у Грузії

 • 7414 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН.  7 червня, Міністр оборони України, перебуваючи з офіційним візитом у Грузії, відвідав Школу підготовки сержантів у місті Коджорі та разом із начальником Генерального Штабу ЗС Грузії Владімером Чачібаєм поспілкувався із керівництвом Школи. Під час візиту обговорювалися питання, які стосуються системи та структури підготовки сержантського складу у ЗС Грузії, професійного розвитку та подальшої освіти цієї категорії військовослужбовців, передає УНН з посиланням на офіційний сайт Міністерства оборони.

"Нам дуже цікавий досвід Грузії щодо підготовки та подальшого службового росту сержантів. Адже саме зараз в українському війську тривають реформи. Також нас цікавлять підходи грузинськоїШколи щодо організації навчання сержантів. Ми маємо пам’ятати, про те, яку велику відповідальність несуть самесержанти у прийнятті рішень під час бойових дій, підтриманні дисципліни у підрозділах. Тому роль сержантів надзвичайно важлива, і нам необхідно створити свою систему підготовки сержантів, яка б стимулювала професійно підготовлених людей передавати свої знання солдатам" -  наголосив в ході зустрічі Міністр оборони України Степан Полторак.

Глава вітчизняного оборонного відомства Степан Полторак оглянув матеріально-технічну та учбову базу навчального закладу та поспілкувався з військовослужбовцями ЗС Грузії, які проходять там навчання.

"Я впевнений, що нам необхідно детально вивчити досвід Грузії щодо таких освітніх програм та втілити такі підходи в українському війську" - підкреслив по завершенню зустрічі Міністр оборони України Степан Полторак.

Нагадуємо, під час офіційного візиту до Грузіі Міністр оборони України Степан Полторак відвідав Військовий реабілітаційний центр імені Національного Героя Грузії Маріам (Маро) Макашвілі у Грузії та нагородив 15 українських військовослужбовців відомчими нагородами та грошовими преміями.

Українські Національні Новини

Суспільство