ministr-oboroni-ssha-pro-kontrnastup-ukrayina-maye-sche-kilka-dostupnikh-variantiv-voni-prodovzhat-nastupati

Міністр оборони США про контрнаступ: "Україна має ще низку доступних варіантів, вони продовжать наступати"

 • 385068 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що Україна має «низку доступних варіантів» для продовження контрнаступу проти армії рф. Також він повідомив, що українська армія добре навчена та може досягти успіху, повідомляє CNN, передає УНН

Цитата

"У них все ще є кілька доступних варіантів, і ми можемо очікувати, що вони продовжували наступати", — сказав Остін на пресконференції в Папуа-Новій Гвінеї разом із прем’єр-міністром країни.

Деталі

Остін утримався від коментарів щодо статусу контрнаступу та конкретних деталей бою, однак він зауважив, що Україна зберігає живу силу та техніку, навіть коли їхні сили навмисно пробиваються через мінні поля та інші перешкоди.

"Україна добре підготовлена та добре навчена, щоб досягти успіху, і, як ви чули, як я сказав минулого тижня, вони боролися завзято, вони прокладали собі шлях, щоб пройти через мінні поля та інші перешкоди, але вони все ще мають велику бойову міць", - сказав Остін.

Нагадаємо

Минулої доби, 26 липня, українські війська розпочали значну механізовану контрнаступальну операцію на заході Запорізької області. 

Також українські війська продовжують наступ північніше та південніше міста Бахмут

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зросла кількість жертв ворожої атаки на Одесу 23 липня

     • 4964633 переглядiв