ukenru
ministr-finansiv-ssha-anonsuvav-sviy-vizit-do-kitayu

Міністр фінансів США анонсував свій візит до Китаю

 • 7850 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Міністр фінансів Сполучених Штатів Стівен Мнучін наступного тижня вирушить до Китаю, щоб провести переговори та спробувати припинити торговельну війну між двома країнами. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Голос Америки".

Мнучін розповів, що планує обговорити з представниками китайської влади "багато питань", але визнав, що не розраховує на врегулювання їх усіх.

Згідно із заявою Білого дому, переговори "спрямовані на поліпшення торговельних відносин" між двома країнами і торкнуться "низки тем", у тому числі торгового дефіциту і "примусової передачі технологій".

Мнучін повідомив, що у поїздці його супроводжуватиме торговельний представник США Роберт Лайтхайзер, а переговори розпочнуться наступного вівторка в Шанхаї.

За словами міністра, для досягнення угоди, можливо, знадобляться подальші переговори, які можуть відбутися у Вашингтоні.

Зазначається, що майбутні переговори стануть першою особистою зустріччю між США і Китаєм з тих пір, як у травні переговори зайшли в глухий кут, коли президент Дональд Трамп звинуватив Китай у відступі від раніше досягнутих домовленостей.

Нагадаємо, США та Китай знаходяться на фінальній стадії, щоб розпочати перемовини щодо торговельної угоди. Про це заявив міністр фінансів США Стівен Мнучін.

Українські Національні Новини

Новини Світу