ukenru
minfin-zvilnennya-o-shlapaka-ne-pidirvalo-stabilnosti-privatbanku

Мінфін: звільнення О.Шлапака не підірвало стабільності "ПриватБанку"

 • 17465 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Попри звільнення голови правління "Приватбанку" Олександра Шлапака, ситуація у банку є стабільною. Зараз О.Шлапак виконує свої обов’язки, нових кандидатів на цю посаду ще шукають. Про це в ефірі 24 телеканалу заявив міністр фінансів України Олександр Данилюк, передає УНН.

"Під час націоналізації (Приватбанку – ред.) ситуація була не проста, але при правильному підході її можна врегулювати. Спільними зусиллями ми це зробили. Було зрозуміло, що коли цей етап пройде, нам необхідно буде для нового етапу шукати новий менеджмент. Ситуація абсолютно стабільна і банк продовжує працювати. Він (О.Шлапак - ред.) продовжує виконувати свої обов'язки", - сказав міністр.

"Ситуація повністю контрольована, ми зараз шукаємо гідну заміну, коли це відбудеться, Олександр Віталійович зможе продовжити свою кар'єру далі і нова людина буде працювати в банку", - сказав О.Данилюк.

Він додав, що "всі державні банки на 100% контролюються держдавою і держава повністю буде виконувати свої зобов’язання перед вкладниками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін вирішив докапіталізувати “ПриватБанк” на 38,5 млрд грн

Українські Національні Новини

Політика