ukenru
milovanov-ziznavsya-scho-vpliv-zmin-v-podatkoviy-kodeks-ne-prorakhuvali

Милованов зізнався, що вплив змін в Податковий кодекс не прорахували

 • 20416 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Уряд і парламентська більшість, ініціюючи зміни до Податкового кодексу, не оцінили вплив законодавчих змін на конкретні підприємства. Таку думку висловив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов в інтерв'ю виданню Тhepage, передає УНН.

"Ми ще не порахували. До речі, це теж зміна, тому що нарешті ми починаємо рахувати вплив на робочі місця, економіку, інвестиції, експорт, ціни. Якби ми всі це рахували, а потім приймали закони, ми б жили в іншій країні. А якби ми добре рахували, ми зовсім в іншій країні б жили", - зазначив Милованов, відповідаючи на питання про вплив змін до Податкового кодексу на конкретні підприємства.

Як пояснив міністр, поки він лише намагається вибудувати аналітичну роботу по оцінці впливу законопроектів перед тим, як вони будуть виноситися на голосування. Поки ж попередній аналіз ініційованих законодавчих змін в уряді залишає бажати кращого.

"Конкретну оцінку цих законопроектів я не можу дати, бо не дивився на них. Я знаю, що там певні розрахунки з обох сторін; потрібно обережніше до них ставитися. До впровадження є час. Треба зробити добре, а не як буває", - прокоментував глава Мінекономіки законопроекти 1210 і 1210-1 про збільшення ренти на видобуток руди, що викликали багато критики бізнесу.

Раніше Разумков висловився щодо законопроекту про збільшення ренти на руду.

Українські Національні Новини

Економіка