ukenru
milovanov-zaviriv-scho-pogovoriv-z-kozhnim-fermerom-schodo-rinku-zemli

Милованов запевнив, що поговорив "буквально з кожним" фермером щодо ринку землі

 • 10251 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Міністр розвитку економіки і сільського господарства Тимофій Милованов запевнив, що провів консультації з представниками як дрібніших фермерів, так і власників агрохолдингів щодо запровадження ринку землі, втім одностайної думки щодо цього поки немає. Про це заявив сам міністр під час свого виступу у Верховній Раді, передає кореспондент УНН.

"Протягом останніх 2 місяців я говорив буквально з кожним - від власників агрохолдингів до найскромніших фермерів. Кожен має свої аргументи "за" і "проти" (відкриття ринку землі - ред.), але кожен має мрію - бути успішним на землі. І ця мрія має нас об'єднати. Все буде добре", - зазначив Милованов.

Його виступ супроводжувався викриками "Ганьба!" з боку представників "Опозиційної платформи - За життя", які оточили трибуну.

За його словами, в Держбюджеті на наступний рік передбачені 4 млрд грн на компенсування кредитної ставки для аграріїв, а також ще 240 млн грн на підтримку фермерів.

Нагадаємо, сьогодні, на пленарному засіданні, Верховна Рада України планує розглянути ряд законопроектів, зокрема, у першому читанні розгляне законопроект щодо ринку землі.

Окремі народні депутати від фракції "Слуга народу" вважають законопроект про ринок землі "сирим і не вартим голосування".

Українські Національні Новини

Політика