milovanov-rozpoviv-scho-khotiv-bi-zminiti-v-podatkoviy-sistemi-derzhavi

Милованов розповів, що хотів би змінити в податковій системі держави

 • 9908 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов бачить можливість збільшення оплати праці вчителям, лікарям та іншим за допомогою збільшення податків на нерухомість. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"На мою думку, найважливіший економічний актив України - це люди. Тому бажано щоб податки стимулювали створення робочих місць і підвищення зарплат. Для цього потрібно максимально знизити податки на працю. А звідки ж взяти податки на оплату вчителів, лікарів, пожежників, науковців, та на пенсії? Я би пропонував збільшити податки на активи - нерухомість, тощо, та залишити ПДВ. Я розумію, що на сьогодні це неможливо, але я би розглянув таку податкову реформу", - йдеться в повідомленні.

За його словами, варто відмінити ЄСВ, максимально знизити податок на дохід фізичної особи. Для компенсації підняти податок на нерухомість, на землю та інші активи. А також покращити збір податків на нерухомість та інші активи.

Окрім того, Милованов пропонує не чіпати ПДВ, покращити його збір, продовжувати детінізацію економіки прямими і непрямими методами. Надавати державну підтримку бізнесу тільки за умови роботи в "білу" та створення достатньої кількості робочих місць.

"Всі ці 8 пунктів - до обговорення. Ідея цих пунктів - зняти з порядку денного питання ФОПів, забезпечити стимули для створення робочих місць, підвищення зарплат, та зменшення безробіття", - написав Милованов.

Нагадаємо, 16 жовтня Кабінет міністрів України схвалив законопроект щодо удосконалення структури управління в сфері державної митної та податкової політики

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Донбасі бойовики обстріляли безпілотник ОБСЄ

     • 9833 переглядiв

    У Бельгії вперше на посаду прем'єр-міністра обрали жінку

     • 12478 переглядiв

    У Болгарії проходять місцеві вибори

     • 9709 переглядiв