mikroavtobus-z-9-ukraintsiamy-potrapyv-v-dtp-v-polshchi-ye-zahyblyi-mzs

Мікроавтобус з 9 українцями потрапив в ДТП в Польщі, є загиблий - МЗС

 • 60143 переглядiв

Внаслідок аварії мікроавтобуса на польсько-українському кордоні один українець загинув і вісім отримали поранення; МЗС України надає консульську допомогу та координує репатріацію.

Мікроавтобус із 9 українцями потрапив в ДТП на польсько-українському кордоні. Один громадянин загинув, решта отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це повідомив журналісту УНН речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Генеральне консульство України в Любліні надає консульську допомогу українцям, які потрапили в ДТП на польсько-українському кордоні. За наявною інформацією, мікроавтобус із 9 пасажирами-громадянами України зіштовхнувся із вантажівкою, яка стояла в черзі на проходження прикордонного контролю. Один громадянин загинув, решта отримали травми різного ступеню тяжкості. Зараз їм надається медична допомога

- повідомив Ніколенко.

За його словами, українські консули взаємодіють із польськими правоохоронцями задля з‘ясування всіх обставин аварії та вживаються заходи для репатріації тіла загиблого.

"Вирішується також питання доправки пасажирів до України іншим транспортом", - зазначив Ніколенко.

Доповнення

На сході Словаччини 17 грудня перекинувся український автобус із 53 пасажирами. 8 українців отримали травми середнього ступеня тяжкості.

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі