microsoft-intehruie-geforce-now-vid-nvidia-na-svoi-storinky-ihor-dlia-xbox-zmi

Microsoft інтегрує GeForce Now від Nvidia на свої сторінки ігор для Xbox - ЗМІ

 • 9728 переглядiв

Microsoft інтегрує сервіс Nvidia GeForce Now у свої сторінки магазину ігор для Xbox. Це дозволить користувачам вибирати між Xbox Cloud Gaming та GeForce Now при перегляді списку ігор.

Microsoft інтегрує сервіс GeForce Now від Nvidia у свої сторінки магазину ігор для Xbox, повідомляє The Verge, пише УНН.

Деталі

Інтеграція дозволить вибирати між Xbox Cloud Gaming або сервісом Nvidia GeForce Now під час перегляду списку ігор в Інтернеті.

Microsoft раніше вказувала лише свій власний сервіс Xbox Cloud Gaming у розділі "грайте з хмарними іграми" у списках ігор.

На момент публікації повідомлення на The Verge нова кнопка ще була недоступна.

Доповнення

Microsoft та Nvidia - не новачки, коли справа доходить до партнерства у сфері хмарних ігор. Обидві компанії підписали 10-річну угоду, що дозволяє Nvidia ліцензувати ігри Xbox для ПК GeForce Now, включаючи ігри Activision Blizzard. Раніше цього року Nvidia також випустила оновлення GeForce Now, яке дозволяє учасникам синхронізувати свої облікові записи Xbox і покупки в Microsoft Store з хмарним ігровим сервісом. Можна навіть транслювати ігри Xbox для ПК через PC Game Pass GeForce Now.

Юлія Шрамко

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Під Києвом 70-річний водій на "Ravon" збив 15-річну дівчину

     • 10595 переглядiв