ukenru
mi-vstanovimo-vsikh-khto-vidpovidalniy-za-tsey-udar-zelenskiy-pro-vorozhiy-obstril-odesi

"Ми встановимо всіх, хто відповідальний за цей удар": Зеленський про ворожий обстріл Одеси

 • 92032 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні наголосив, що кожного, хто віддавав та виконував накази завдавати ракетних ударів по українських містах, буде покарано, передає УНН.

Цитата

"росія завдала чергового ракетного удару по Україні, по Одесі. Станом на цей час – вісім загиблих. Не менше 18 поранених. Звичайні мирні люди. Серед убитих – тримісячна дитинка, дівчинка. Чим вона загрожувала росії? Схоже, що вбивати дітей – це просто нова національна ідея російської федерації. Удар був завданий російською стратегічною авіацією з району Каспійського моря. Дві ракети нам вдалося збити. Ще п’ять ракет ударили по мирному місту. Зокрема по звичайному житловому будинку, по звичайній багатоповерхівці. Ми встановимо всіх, хто відповідальний за цей удар. Хто відповідальний за російський ракетний терор. Кожного, хто віддає ці накази. Кожного, хто виконує ці накази. Нікому не вдасться сховатися. Скільки б часу в нас це не зайняло, але всі ці покидьки будуть відповідати за кожну смерть, яку вони спричинили", - сказав президент.

Нагадаємо 

23 квітня окупанти обстріляли Одесу. Військові рф завдали ракетних ударів по житловому будинку у Київському районі. Загинуло 8 мирних мешканців, серед них - 3-місячна дитина. Ще 18 людей поранено. Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП