ukenru
mi-planuyemo-zaynyati-pershe-mistse-za-viborami-po-partiynikh-spiskakh-korniyenko

Ми плануємо зайняти перше місце за виборами по партійних списках - Корнієнко

 • 11234 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Партія "Слуга народу" планує зайняти перше місце за виборами по партійним списках. Про це сказав під час брифінгу з нагоди висування Київським осередком партії “Слуга народу” кандидатів у депутати міськради та мера міста сказав народний депутат, керівник партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко, передає кореспондент УНН.

“Щодо наших настроїв і наших планів на життя. Ми плануємо зайняти перше місце за виборами по партійних списках. Ця мета у нас є. Вона нікуди не ділася. Ми не боїмось відповідальності”, - сказав Олександр Корнієнко.

За його словами, їхні кандидати також не бояться відповідальності.

“Не боїмося відповідальності. Київська міська рада, я неодноразово про це казав, із клубу забудовників, такого якогось салону по інтересам, має перетворитися все-таки на міський орган управління містом. На раду. Де радяться, де приймають рішення. Де є дискусія. Де депутати не збираються півроку на сесію”, - додав Олександр Корнієнко.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський зазначив, що щоб працювати на благо Києва - не обов'язково бути корінним, потрібно бути порядним і працьовитим.

Українські Національні Новини

Політика